Ervaringen onze klanten

Brandschade, Hummelo Afwikkeling in 2 weken
Nadat de brandweer was geweest om het vuur in de schoorsteen te blussen heeft Schadehulp Expertisediensten de schade opgepakt. Direct werd contact gezocht met de expert van de verzekeraar en ontstond er een discussie over de schade. De expert van de verzekeraar was van mening dat er geen schade aan de schoorsteen was ontstaan. Schadehulp heeft vervolgens samen met een haardenspecialist uit de buurt de schoorsteen opnieuw geïnspecteerd. Die moest toch van binnen helemaal vervangen worden. Er zaten allemaal scheuren in de schoorsteen. In mijn woning was gelukkig niet zo veel schade, waarvoor alleen de schilder moest worden ingeschakeld. Al met al viel de schade mee en is de door de hulp van Schadehulp Expertisediensten schade snel afgewikkeld.
Brandschade, Zelhem Afwikkeling in 6 weken
Nadat mijn gehele bedrijfspand was afgebrand heeft Schadehulp Expertisediensten mij perfect geholpen. Door het schadebedrag snel en juist vast te stellen was de schade al binnen twee maand volledig geregeld en kon ik weer verder met de opbouw van mijn onderneming. Top Geregeld!
Brandschade, Eemnes Afwikkeling in 4 weken
Voor de tweede maal in mijn leven heb ik te maken gehad met brandstichting waarbij mijn rietgedekte woning ernstige brand en waterschade heeft opgelopen. Door mijn assurantietussenpersoon werd ik gewezen op de mogelijkheden van contra-expertise door Schadehulp. Schadehulp Expertisediensten heeft vervolgens samen met mijn eigen aannemer de schade snel en goed in kaart gebracht en volledig afgewikkeld met de expert van de verzekeraar. Voor mij een flinke zorg minder.
Brandschade, Nijmegen Afwikkeling in 5 weken
Nog druk met de verbouwing van mijn monumentale pand overkwam mij het onwaarschijnlijke. Door oververhitting van een accuboormachine werd de gehele woning, bestaande uit drie appartementen, geheel door brand verwoest. Schadehulp Expertisediensten BV heeft mij daarbij perfect geholpen. De schade is top afgehandeld. Ik had aangegeven dat ikzelf mijn woning graag wilde herstellen. Schadehulp heeft hiermee volledig rekening gehouden, waardoor ik de vrijheid heb gekregen de schade in mijn eigen tijd en naar eigen goeddunken te herstellen zonder dat ik er financieel iets aan te kort ben gekomen.
Waterschade, Amsterdam Afwikkeling in 4 weken
Tijdens een vervelende periode in ons leven overkwam ons ook nog een waterschade. Het water liep via de trap vanaf de zolder naar beneden. De slang van de wasmachine was geknapt. Al onze kostbare spullen waaronder een dierbaar schilderij waren nat geworden. Op zaterdagavond hebben wij Schadehulp Expertisediensten gebeld en zijn toen fantastisch geholpen. Direct is het met Schadehulp samenwerkende reconditioneringsbedrijf ingeschakeld die ons dezelfde avond nog heeft geholpen de woning droog te krijgen en het schilderij heeft meegenomen om in een droogkamer voorzichtig te laten drogen. Drie weken na de gebeurtenis was de hele schade met de expert van de verzekeringsmaatschappij afgewikkeld. Schadehulp krijgt van ons een 10.
Brandschade, Zevenaar Afwikkeling in 4 weken
Schadehulp Expertisediensten BV uit Zelhem is een hele professionele organisatie met oog en oor voor detail en klant. Dhr. F. Fukking is de oplossing als u op zoek bent naar een uitstekende contra expert. Hij regelt alle schades en neemt alle zorgen uit handen. Zij zijn heel professioneel en nemen alle tijd voor je. Tijdens de afhandeling van de gelede schade heb je ook te maken met een en dezelfde persoon en dat geeft een hele grote voldoening. Bij ons betreft dat Dhr. F. Fukking die wij dus ook enorm willen bedanken voor al zijn inzet. Hij heeft veel voor ons betekend nadat onze winkel helemaal afbrandde. wij zouden schadehulp expertisediensten aan iedereen willen adviseren.
Brandschade, Denekamp Afwikkeling in 7 weken
Op 31 december is door kortsluiting in de TV van mijn buurman mijn totaal verbouwde school tot appartementen en een werkruimte geheel door brand verwoest. Als je dat overkomt weet je niet wat je moet doen. Waar moet je beginnen en wie zorgt ervoor dat de schade wordt geregeld. Schadehulp Expertisediensten kwam direct ter plekke en heeft mij de laatste dag van het jaar hele dag geholpen om de zaken op een rijtje te zetten en een goede start te maken met de schaderegeling. 7 weken later is de gehele schade geregeld en weet ik welk schadebedrag zal worden uitbetaald, zodat ik mijn levenswerk weer opnieuw op kan bouwen. Schadehulp Expertisediensten, in persoon Frank Fukking, bedankt voor de ondersteuning.

Heeft Schadehulp u geholpen bij de afhandelingen van een schade en wilt u ook uw mening delen? Klik dan hier.